Microsoft Teams & Microsoft Office 365 tijdelijk gratis

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 250+ trainingen
hat Waardevolle certificaten

Nu er noodzaak is om online samen te werken, ontdek je in je organisatie misschien dat niet iedereen weet hoe dit werkt. Wij helpen organisaties graag om thuiswerken voor iedere medewerker mogelijk te maken. Daarom stellen we onze trainingen Microsoft Teams en Office 365 tijdelijk gratis beschikbaar!

Waarom werken met Microsoft Teams?microsoft-teams

Microsoft Teams is hét alternatief voor al die e-mails die je van collega’s ontvangt. Het is vergelijkbaar met Slack en helpt je om effectiever & vooral sneller samen te werken. Zo chat je één op één met iedereen in je netwerk en deel je groter nieuws via diverse kanalen met alle geïnteresseerden. In deze online training leer je alle basisbeginselen. Op praktische wijze doorloop je alle functionaliteiten en ga je direct ook met je collega’s in gesprek via Teams. Je leert daarnaast ook over documentbeheer en bijvoorbeeld de relatie met SharePoint en OneDrive.

En Microsoft Office 365 dan?

Office 365 is een perfect pakket om online mee te werken. Als je veel samenwerkt met anderen en dit interactief online wilt doen dan kom je vaak bij Office 365 terecht. In deze Online Training leer je werken met het pakket. Zo leer je gestructureerd werken met alle applicaties. Daarnaast leer je hoe ze samenhangen en kan je dus direct aan de slag. Hiermee snap je de basis en kan je productiviteit en effectiviteit van samenwerken omhoog!

Iets voor jouw organisatie?

Heb je deze training nodig voor je medewerkers? Neem contact met ons op via zakelijk@onlineacademy.nl en we kijken graag wat we voor jouw organisatie op de zeer korte termijn kunnen betekenen!

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 250+ trainingen
hat Waardevolle certificaten